Kurven & favoritlisten

Privatkunder køber de udvalgte varer ved at udfylde felterne med de relevante oplysninger og fortsætte til betalingssiden. Betalingsproceduren varetages af QuickPay, som behandler alle oplysninger sikkert og fortroligt i henhold til lovens krav. Der kan betales med Dankort eller MobilePay.
Ønsker du at gemme varer til evt. senere bestilling kan de overføres til favoritlisten, som ses under varekurven, og slettes eller tilbageføres til kurven på et senere tidspunkt. Indholdet i kurven og favoritlisten gemmes umiddelbart i 30 dage. Ønsker du at gemme oplysningerne i længere tid, kan du oprette et login og gemme listen dér. Bestilte varer sendes så hurtigt som muligt under hensyntagen til varelager og produktionstid. Almindeligvis ekspederes bestillinger inden for få dage.

Erhvervskunder skal ikke benytte kurven til bestilling. Opret i stedet et erhvervslogin og send din bestilling derfra. Du vil derefter modtage en faktura sammen med de bestilte varer til betaling inden for 14 dage. Priser og rabatmuligheder oplyses ved henvendelse til Pictofix pr. mail eller telefon. Normal produktionstid på erhvervsbestillinger er ca. 14 dage.

Forsendelsen til private varetages af DAO. Alle bestillinger under 500 kr. inkl. moms koster en standardpris på 35 kr. Ved bestillinger derover er forsendelsen gratis.

DIN KURV

Kurven & favoritlisten

Din opsamlingsliste er tom. Gå til forsiden eller se vores produkter her.

Din gemte liste (0 varer ) / FAVORITLISTE

Ingen produkter gemt på din gemte liste

Tilbage til shoppen

SEND BESTILLING