Ved køb af 5 magneter
spar 15 %
Fri fragt
ved køb fra 20 stk.
Vi er
E-mærket godkendt
Køb på webshoppen
eller via forhandlere
Tlf.: 45 88 07 14
E-mail.: Info@pictofix.dk
E-mærket
Der er 29 forskellige magneter.

Magneter med klassiske motiver før 1914

I løbet af 1800-tallet begyndte plakater så småt at blive brugt til formidling af budskaber fra især private foretagender til offentligheden. Det var i begyndelsen overvejende tekstplakater, som blev fremstillet i små oplag og havde begrænset udbredelse. Men da den farvelitografiske trykkemetode hen imod slutningen af århundredet blev udbredt og muliggjorde massefremstilling af selv komplicerede grafiske værker, udviklede der sig, med udgangspunkt i kredsen omkring Jules Cheret og Henri Toulouse-Lautrec i Paris, en frodig dekorativ plakatstil, som inspirerede kunstnere også i andre lande, herunder Danmark. I dette afsnit finder du magneter med motiver af både kendte og mindre kendte plakater fra denne dekorative periode.

Men allerede tidligt i det 20. århundrede ændrede kunstnernes fokus sig fra plakatens dekorative virkning over i en mere funktionalistisk retning med større enkelhed, hvor plakatens evne til at skabe opmærksomhed om det emne eller produkt, som den reklamerede for, kom i centrum, således at budskabet kunne aflæses med det samme. Denne udvikling ses tydeligt, hvis man sammenligner disse tidlige plakater med stort set alle senere plakatmotiver, som er gengivet på vores magneter.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information på telefon 45 88 07 14 eller e-mail info@pictofix.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.