Ved køb af 5 magneter
spar 15 %
Fri fragt
ved køb fra 20 stk.
Vi er
E-mærket godkendt
Køb på webshoppen
eller via forhandlere
Tlf.: 45 88 07 14
E-mail.: Info@pictofix.dk
E-mærket

Salgs- og leveringsbetingelser

Pictofix kunstmagneter kan købes gennem en række forhandlere eller gennem nærværende webshop. På webshoppen koster alle magneter 30,00 kr. pr. stk. ved bestilling af op til fire stk assorteret. Ved bestilling af fem stk. eller flere er stk-prisen 25,50 kr.

Betaling:

På pictofix.dk kan der betales med: Dankort samt de internationale betalingskort: Visa, Mastercard, JCB og American Express. Derudover kan der betales med bankoverførsel og Mobile Pay.
Der tages ikke gebyr ved betaling med Dankort, internationale kort og Mobile Pay. Vær opmærksom på, at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af bankernes indsigelsesordning som gælder ved brug af betalingskort.

Ved kortbetaling hæves beløbet først, når varerne sendes fra pictofix.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt:

For forsendelse og ekspedition af op til 19 magneter opkræves en fast pris på 30,00 kr. Ved bestilling af 20 stk. eller flere sendes fragtfrit i Danmark.
Forsendelsen sker med fragtfirmaet Dao365. Dao365 leverer almindeligvis breve og pakker pr. bud til postkassen tidligt om morgenen alle ugens dage - også søndage. Kan forsendelsen af en eller anden grund ikke leveres til postkassen, afleveres den ved hoveddøren, eller til afhentning i nærmeste pakkeshop. Pakken leveres 2-4 dage efter afsendelsen fra os. Du informeres pr. mail fra Dao365.

Udland:

Forsendelser til udlandet sendes med Post Danmark som brev. Op til 5 magneter koster 35,00 kr. i fragt. For 6 - 24 magneter er prisen 65,00 kr. For større forsendelser og andre forsendelsesformer til udlandet: Send en mail og spørg om prisen.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@pictofix.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet: Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at magneterne ikke pakkes ud af deres beskyttelsespose.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returvarerne sendes til:

Pictofix v/Thomas Borchorst
Gammelmosevej 85, 2. th.
2800 Kgs. Lyngby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Pictofix v/Thomas Borchorst
Gammelmosevej 85, 2. th.
2800 Kgs. Lyngby
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Persondatapolitik:

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Pictofix v/Thomas Borchorst og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på pictofix.dk er Pictofix v/Thomas Borchorst.   
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@pictofix.dk.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@pictofix.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
https://emaerket.us9.list-manage.com/track/click?u=adedc83622d14817b81e1a462&id=630659783e&e=dadff3679d
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08.02.2020