Ved køb af 5 magneter
spar 15 %
Fri fragt
ved køb fra 20 stk.
Vi er
E-mærket godkendt
Køb på webshoppen
eller via forhandlere
Tlf.: 45 88 07 14
E-mail.: Info@pictofix.dk
E-mærket

Hvem er Pictofix:

Pictofix er et danskejet firma, der fremstiller magneter til dekorationsbrug med motiver af klassiske plakater, reklamer, litografier og andre grafiske værker.

Vores filosofi:

Pictofix fremstiller magneter med kunstmotiver ud fra et ønske om, at den kunst vi gengiver, skal fremtræde så farveægte og originaltro, som det er muligt på det lille format, som nu engang er til rådighed på en magnet.

Vi tilstræber at tilbyde en magnet, hvor det er kunstværket, som er i centrum, og hvor motivet fremstår så klart som muligt i sin egen ret, uden at uvedkommende elementer fra magnetens udformning griber forstyrrende ind. Derfor har vi udformet den så enkelt og stilrent, som overhovedet muligt.

Det er først og fremmest hverdagskunsten, som er i centrum på de magneter, som vi tilbyder. Hverdagskunst, sådan som den er kommet til udtryk gennem plakater, illustrationer og karikaturer tegnet af toneangivende grafiske kunstnere gennem den mere end hundredårige periode, der er forløbet siden udviklingen af den farvelitografiske trykkeproces gjorde det muligt at massefremstille kunst i høj kvalitet.

Vi samarbejder tæt med mange af arvingerne til de anvendte kunstværker om at opnå en klar og troværdig gengivelse af kunstværket, så tæt som muligt på det oprindelige kunstværk. Plakater og meget af den øvrige hverdagskunst er sjældent blevet skabt med henblik på bevarelse over en længere årrække, og de overlevende eksemplarer er derfor ofte præget af tidens tand, nogle endda i ganske alvorlig grad. Ved fremstillingen af vores magneter, tager vi derfor udgangspunkt i så velbevarede originaler, som vi har kunnet få adgang til, og forsøger derudfra at genskabe motiverne på en måde, så de så vidt muligt fremstår, sådan som de må antages at have gjort, da de var nye.

Magneterne fremstilles i Danmark gennem en håndværksmæssig proces, hvor produkterne forarbejdes omhyggeligt og løbende kontrolleres for evt. fejl, før de sendes på markedet. Til fremstillingen bruger vi råvarer af høj kvalitet, som betyder at kunstmagneterne kan holde sig pæne i en årrække. De er robuste, og magneterne har en styrke, som gør dem velegnede til brug på opslagstavler og lign. hvor de uden problemer kan fastholde indtil flere A4-ark.

Rettighedshavere:

Vi lægger stor vægt på at finde frem til de retmæssige indehavere af copyrighten til de værker, som vi anvender på vores magneter. I enkelte tilfælde er det ikke lykkedes os at finde frem til eventuelle retmæssige rettighedshavere. Skulle nogen føle, at deres rettigheder er gået for nær, hører vi meget gerne fra dem.

Specialmagneter:

Repræsenterer du en virksomhed, kan Pictofix fremstille magneter efter jeres egne motiver og ønsker i både små og store oplag. Ring eller skriv og hør nærmere om mulighederne.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Fakta om Pictofix:

Navn & indehaver: Pictofix v/Thomas Borchorst

Postadresse: Gammelmosevej 85, 2. th.
DK-2800 Kgs. Lyngby
(Der er ingen butik på adressen)

Telefon: 45 88 07 14
Email: Info@pictofix.dk

Driftsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 24 64 71 57
Etableret: Oktober 2000